Opis forum
Ponieważ widzę że dalej nic nie mamy i nikt nie wie co robić to może Jaśmina napisz co trzeba znaleźć to poszukamy i na jutro projekt będzie gotowy. Dobrze byłoby oddać też tą prezentacje na płycie tak aby do nas nie doszło (a biorąc pod uwagę że Kuźmy itd. zrobiły film więc im długo zejdzie).
Smutnawe i krótkie, ale klimat w sobie pewien ma.
Zobacz jeszcze Nox Arcana, muzyka tła,
JUTRO TO TRZEBA ZLEPIĆ.
Pierogi, czy pierogi mnie słyszą!????!!!???
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2010-06-12 22:55:17)
Paweł ma fragmenty filmu, które trzeba wkleić w odpowiednie miejsca pasujące do prezentacji Mateusza,
do innych fragmentów tekstu trzeba będzie dać tło muzyczne,
i kilka zdjęć zdegradowanych miejsc na ziemi z prezentacji z linków Mateusza - również z muzyką i tekstem dopowiadającym frag. prezentacji.
Użytkownik
to nie jest moja prezentacja tylko podałem przykładowa z neta
Administrator
Ja te filmiki wstawię najwcześniej tak 20.30 bo dopiero po 20 Bartek mi przyniesie GPU bo moje się spaliło, a na starej chce ciąć jeden kawałek filmu ponad 13H23MIN. Mam nadzieję że to nie jest za późno. Pozdrawiam.
To mam propozycje. Niech Paweł weźmie i nagra jakiś plik który zajmuje ok. 35-50mb, ważne tylko aby nie dało się go odczytać i zmienić mu rozszerzenie i nazwę jakby była to zwykła prezentacja . Jak włoży płytę to zrobimy zszokowaną minę i powiemy że przyniesiemy działający w innym terminie. To tak na wypadek jakby się nie zgodziła Co wy na to?